IRINA CONTI & ORCHESTRA este una dintre cele mai bune formatii de nunta- botez- corporate  din Bucuresti, dar si o agentie de evenimente private, cu experienta de peste 15 ani in domeniu.

Stim ca evenimentul pentru care ne contactezi este foarte important pentru tine, de aceea te ascultam cu atentie, pentru ati intelege toate preferintele si stilurile si ne pliem dupa gusturile tale.

STIM TOTUL  despre organizarea unei petreceri, fie ea nunta, botez, corporate, etc, de aceea ne este usor sa venim in intampinarea ta cu sugestii si propuneri legate de anumite momente importante, in cadrul evenimentului tau.

Nu doar talentul, dar si profesionalismul si dedicatia ne recomanda, alaturi de multitudinea de clienti multumiti, carora le suntem recunoscatori pentru ca au avut incredere in noi sa le fim alaturi de-alungul timpului la evenimentele lor si ne-au ajutat astfel sa devenim ceeea ce suntem acum.

Suntem din Bucuresti, dar ne deplasam si in alte localitati!

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI:

1. Suntem PROFESIONISTI si ne implicam profund pentru ca evenimentul tau sa iasa reusit;
2. Suntem SERIOSI, tot ce vorbim va fi specificat in contract si respectat;
3. Suntem DESCHISI si astfel vom fi atenti la preferintele tale,  propunandu-ti cele mai bune oferte.
4. Suntem DEDICATI, noi ramanem pe parcursul intregului eveniment.
5. Suntem MUZICANTI, avem studii muzicale si stim sa delimitam foarte bine genurile muzicale.

 

GALERIE FOTO

Despre noi

IRINA CONTI & ORCHESTRA este una dintre cele mai bune formatii de nunta- botez- corporate din Bucuresti, dar si o agentie de evenimente private, cu experienta de peste 15 ani in domeniu.

Facebook

Contact

0727.655.901

contact@serviciinuntabotez.ro